MIELENRAUHAA KOTIISI

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN JA AMMATTIJÄRJESTÄJÄN AVULLA
Sisustussuunnittelu ja sisustuskonsultointi

KAIPAATKO KOTIISI SELKEYTTÄ?
Tuntuuko, että kaipaat kotiisi muutosta, pientä tai suurempaa, mutta et tiedä mitä tehdä?
Voisiko kotisi lisätä hyvinvointiasi?
Autan sinua luomaan kodistasi kodikkaan, kauniin ja harmonisen kokonaisuuden, sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Usein saadaan paljon aikaan jo miettimällä kalusteiden paikat uudelleen ja karsimalla ylimääräistä tavaraa. Myös sisustustekstiilien päivittämisellä voidaan saada ihmeitä aikaan.

ONKO KOTIISI TULOSSA REMONTTI?
Teen mielelläni suunnitelman remonttia varten. Suunnitelman avulla voit säästyä virhehankinnoilta ja säästää rahaa. Tarvittaessa saat kauttamme asiantuntijan apua rakenteellisten kysymysten ratkaisemiseen.

OLETKO RAKENTAMASSA UUTTA KOTIA? Omakotitalon rakentaminen on elämän isoja projekteja. Valintoja on tehtävä lukemattomia. Sisustussuunnittelijan palkkaamalla voit säästää hermoja ja rahaa. Jos et halua kokonaista suunnitelmaa, voimme käyttää esimerkiksi muutaman tunnin tai yhden päivän miettiäksemme yhdessä tulevia sisustusratkaisuja. Voin antaa sinulle vinkkejä ja ratkaista mahdollisia ongelmakohtia.

Olen myös koulutettu ammattijärjestäjä (engl. professional organizer). Yhdistämällä ammattijärjestäjän ja sisustussuunnittelijan osaamisen, voin auttaa sinua saamaan kestäviä ratkaisuja kotisi toimivuuden ja viihtyisyyden lisäämiseksi.

Ota yhteyttä ja jutellaan, miten voisin auttaa sinua! Se ei sido sinua mihinkään.

HINNAT

Sisustuskonsultointi ja järjestäminen
Hinta 63 euroa/tunti (sis. alv 24%)

Kysy tarjous isommista projekteista!

Kilometrikorvaus 0,70e/km (sis. alv 24%)