MIELENRAUHAA KOTIISI

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN JA AMMATTIJÄRJESTÄJÄN AVULLA
Järjestetään kotisi toimivaksi

Järjestys hukassa? Mihin nämä tavarat mahtuu? Onko muutto edessä?

MIKÄ ON AMMATTIJÄRJESTÄJÄ?
Ammattijärjestäjä on järjestämisen asiantuntija, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo systemaattisesti ja loogisesti järjestystä ja tilaa. Ammattijärjestäjä auttaa asiakasta luopumaan turhasta tavarasta ja järjestämään jäljelle jääneet tavarat ja paperit.

Koulutettuna ammattijärjestäjänä voin auttaa sinua löytämään keinoja järjestyksen saavuttamiseen ja ylläpitoon. Kun tavarakaaos ahdistaa ja alkuun pääseminen tuntuu ylivoimaiselta, olen tukenasi ja annan vinkkejä käytännön toteutukseen. 

Järjestämällä kotisi saat arkesi toimimaan, pääset irti tavarakaaoksen aiheuttamasta painolastista sekä saat tilaa ja aikaa elämääsi. Voit kodissasi paremmin ja voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin elämässäsi.

Muuttoon on hyvä valmistautua, jos mahdollista, jo muutamaa kuukautta aikaisemmin. Kun tavaroiden läpikäymisen aloittaa ajoissa, muutosta voi selvitä helpommin. Autan mielelläni sinua tekemään suunnitelman muuttoa varten ja tarvittaessa käytännön tavaroiden läpikäymisessä.

Sisustussuunnittelijana ja koulutettuna ammattijärjestäjänä voin auttaa sinua saamaan kestäviä ratkaisuja kotisi toimivuuden ja viihtyisyyden lisäämiseksi.

Olen Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen ja noudatan Suomen ammattijärjestäjien eettistä ohjeistusta. Ammattijärjestäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Mikään, mitä näen tai kuulen, ei kulkeudu kotisi ulkopuolelle.

Ota yhteyttä ja jutellaan miten voisin auttaa sinua! Se ei sido sinua mihinkään.

HINNAT

Järjestäminen ja sisustuskonsultointi
Hinta 63 euroa/tunti (sis. alv 24 %)

Kysy tarjous isommista projekteista!

Ammattijärjestäjän työstä saa kotitalousvähennyksen.

Kilometrikorvaus 0,70e/km (sis. alv 24%)